Verhuur Meermin

De Meermin is toegankelijk voor alle Zeewoldenaren. Naast de activiteiten die door ons zelf georganiseerd worden, verhuren wij ruimten.

Samen met een team vrijwilligers zorgen wij ervoor dat iedereen zich thuis voelt in onze locatie. Er zijn verschillende groepen die (wekelijks) gebruik maken van onze locatie. Zoals b.v. de Ouderenbonden, de bridgeclub, Alzheimercafé, de Zonnebloem, een handwerkclub, de Modelspoorgroep en koren. Daarnaast verhuren we ruimten aan verenigingen en organisaties die incidenteel gebruik willen maken van een ruimte. Alle huurders moeten een maatschappelijk, sociale inslag hebben. Er wordt niet verhuurd aan commerciële partijen of voor feesten en partijen van persoonlijke aard, zoals bruiloften en verjaardagsfeesten.

Gastdames
We hebben een vaste groep gastdames die ingezet kunnen worden bij diverse gelegenheden, waaronder bijvoorbeeld onze eigen koffie inloop voor ouderen. Ook is er bij huur van een ruimte altijd – tegen vergoeding – een gastdame aanwezig die zorg draagt voor de koffie en thee etc. Neem voor vragen rondom verhuur en beheer contact op via [email protected]

Tarieven en voorwaarden verhuur Welzijn